Forma i typ
Książki
(3)
Artykuły
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Autor
Kowalczyk Roman
(1)
Lenart Andrzej
(1)
Lewicki Piotr
(1)
Orlewski Jerzy
(1)
Reński Antoni
(1)
Wolszczak Beata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Przemysł rolno-spożywczy
(3)
Przemysł spożywczy
(2)
Automatyka
(1)
Bhp
(1)
Konserwy
(1)
Magazynowanie
(1)
Metale
(1)
Piekarstwo
(1)
Pomiary
(1)
Przedsiębiorstwo
(1)
Rzemiosło
(1)
Technologia budownictwa
(1)
Technologia chemiczna
(1)
Technologia metali
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Transport
(1)
Woda
(1)
Środowisko człowieka
(1)
Żywność
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Data zmiany: 06.12.2016
Konserwa / Beata Wolszczak // WIADOMOŚCI HISTORYCZNE. - 2010, nr 4, s.1-8.
Streszczenie: Muzeum Historii Polski przedstawia wynalazki, które zmieniły świat - metalowa puszka do przechowywania żywności.
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28274 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Data zmiany: 28.10.2016
Dzieje cukru / Jerzy Orlewski. - Warszawa : "Książka i Wiedza", 1974. - 373,[3] s. : il.,portr.,mapy, bibliogr. ; 17 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 12389 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Data zmiany: 28.10.2016
Opakowania
Streszczenie: Omówiono zagadnienia ogólne dot.techniki i technologii, pomiarów i urządzeń pomiarowych, normalizacji, jakości wyrobów, ich opakowania, magazynowania, transportu, podstawowe zagadnienia techniczne i technologiczne w poszczeg. działach gospodark i bhp.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 30242 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej