Form of Work
Książki
(13)
Artykuły
(9)
Status
available
(13)
Branch
Wypożyczalnia
(13)
Author
Danek Wincenty (1907-1976)
(2)
Przybylska Jolanta
(2)
Trepiński Antoni
(2)
Barycz Henryk (1901-1994)
(1)
Bibliografia
(1)
Biernacki Andrzej (1931- )
(1)
Borowy Wacław (1890-1950)
(1)
Burkot Stanisław (1932- )
(1)
Chlebowski Bronisław (1846-1918)
(1)
Dąbrowolska Halina Maria (1897-1962)
(1)
Kopik Wiesława
(1)
Kulczycka-Saloni Janina (1912-1998)
(1)
Kulka B
(1)
Maślanka Julian (1930- )
(1)
Pietraszyk Katarzyna
(1)
Przewoska Halina
(1)
Sopoćko Konstanty (1903-1992)
(1)
Spasowicz Włodzimierz (1829-1906)
(1)
Starnawski Jerzy (1922-2012)
(1)
Szymanis Eligiusz
(1)
Warzenica Ewa
(1)
Warzenica-Zalwska E
(1)
Year
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(1)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(4)
1960 - 1969
(3)
Country
Poland
(22)
Language
Polish
(22)
Subject
Kraszewski, Józef Ignacy (1812-1887)
(22)
Pisarze polscy
(8)
Literatura polska
(7)
Biografie
(4)
Krasiński, Zygmunt (1812-1859)
(3)
Sienkiewicz, Henryk (1846-1916)
(3)
Kochanowski, Jan (1530-1584)
(2)
Mickiewicz, Adam (1798-1855)
(2)
Niemcewicz, Julian Ursyn (1758-1841)
(2)
Prus, Bolesław (1847-1912)
(2)
Słowacki, Juliusz (1809-1849)
(2)
Żeromski, Stefan (1864-1925)
(2)
"Balladyna"
(1)
"Dziady"
(1)
"Noc listopadowa"
(1)
"Stara baśń"
(1)
Bibliografia
(1)
Dygasiński, Adolf (1839-1902)
(1)
Film
(1)
Fredro, Aleksander (1793-1876)
(1)
Kitowicz, Jędrzej (1728-1804)
(1)
Kossak, Zofia (1889-1968)
(1)
Legendy i podania polskie
(1)
Listy polskie
(1)
Malczewski, Antoni (1793-1826)
(1)
Norwid, Cyprian Kamil (1821-1883)
(1)
Orzeszkowa, Eliza (1841-1910)
(1)
Orzeszkowa, Eliza (1841-1910). Dziurdziowie
(1)
Pasek, Jan Chryzostom (ca 1636-1701)
(1)
Polska
(1)
Potocki, Wacław (1621-1696)
(1)
Reymont, Władysław Stanisław (1867-1925)
(1)
Rostworowski, Karol Hubert (1877-1938)
(1)
Scenariusze zajęć dla szkół podstawowych
(1)
Szymonowic, Szymon (1558-1629)
(1)
Słowacki, Juliusz (1809-1849). Balladyna
(1)
Wyspiański, Stanisław (1869-1907)
(1)
Zapolska, Gabriela (1857-1921)
(1)
Genre/Form
Artykuł z czasopisma bibliotekarskiego
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
22 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5132 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again