Form of Work
Książki
(4)
Artykuły
(1)
Status
available
(4)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Author
Jakubowski Jan Zygmunt (1909-1975)
(1)
Kubikowski Zbigniew
(1)
Maciąg Włodzimierz (1925-2012)
(1)
Macużanka Zenona
(1)
Melkowski Stefan
(1)
Portrety Współczesnych Pisarzy Polskich
(1)
Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
1980 - 1989
(2)
1960 - 1969
(2)
Country
Poland
(5)
Language
Polish
(5)
Subject
Literatura polska
(3)
Żukrowski Wojciech
(3)
Iwaszkiewicz, Jarosław (1894-1980)
(2)
Jastrun, Mieczysław (1903-1983)
(2)
Żukrowski, Wojciech (1916-2000)
(2)
"Ulisses"
(1)
Andrzejewski, Jerzy (1909-1983)
(1)
Baczyński, Krzysztof Kamil (1921-1944)
(1)
Białoszewski, Miron (1922-1983)
(1)
Bibliografia
(1)
Biografie indywidualne
(1)
Borowski, Tadeusz (1922-1951)
(1)
Brandys Kazimierz
(1)
Brecht, Bertolt (1898-1956)
(1)
Breza Tadeusz
(1)
Breza, Tadeusz (1905-1970)
(1)
Broniewski, Władysław (1897-1962)
(1)
Camus, Albert (1913-1960)
(1)
Conan Doyle Arthur
(1)
Dygat Stanisław
(1)
Dąbrowska, Maria (1889-1965)
(1)
Faulkner, William (1897-1962)
(1)
Gałczyński, Konstanty Ildefons (1905-1953)
(1)
Gombrowicz, Witold (1904-1969)
(1)
Gor'kij, Maksim (1868-1936)
(1)
Hemingway, Ernest (1899-1961)
(1)
Hłasko, Marek (1934-1969)
(1)
Joyce, James (1882-1941)
(1)
Kawalec, Julian (1916- )
(1)
Konwicki, Tadeusz (1926-2015)
(1)
Korzeniowski, Józef (1797-1863)
(1)
Kowalska, Anka (1932-2008)
(1)
Kruczkowski, Leon (1900-1962)
(1)
Krytyka literacka
(1)
Lem, Stanisław (1921-2006)
(1)
Leśmian, Bolesław (1877-1937)
(1)
Mach Wilhelm
(1)
Malraux, André (1901-1976)
(1)
Mann, Thomas (1875-1955)
(1)
Maâkovskij, Vladimir Vladimirovič (1893-1930)
(1)
Miłosz, Czesław (1911-2004)
(1)
Mrożek, Sławomir (1930-2013)
(1)
Parnicki, Teodor (1908-1988)
(1)
Pawlikowska-Jasnorzewska, Maria (1891-1945)
(1)
Przyboś, Julian (1901-1970)
(1)
Putrament, Jerzy (1910-1986)
(1)
Reportaż polski
(1)
Różewicz, Tadeusz (1921-2014)
(1)
Szaniawski, Jerzy (1886-1970)
(1)
Słonimski, Antoni (1895-1976)
(1)
Tuwim, Julian (1894-1953)
(1)
Wierzyński, Kazimierz (1894-1969)
(1)
Witkiewicz Stanisław Ignacy
(1)
Šolohov, Mihail Aleksandrovič (1905-1984)
(1)
5 results Filter
No cover
Article
In basket
No cover
Book
In basket
(Portrety Współczesnych Pisarzy Polskich)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 27236 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5059 (1 egz.)
Book
In basket
Temat: Literatura polska - historia - 20 w ; Mrożek, Sławomir (1930-2013) - twórczość ; Leśmian, Bolesław (1877-1937) - twórczość ; Tuwim, Julian (1894-1953) - twórczość ; Słonimski, Antoni (1895-1976) - twórczość ; Wierzyński, Kazimierz (1894-1969) - twórczość ; Pawlikowska-Jasnorzewska, Maria (1891-1945) - twórczość ; Broniewski, Władysław (1897-1962) - twórczość ; Gałczyński, Konstanty Ildefons (1905-1953) - twórczość ; Jastrun, Mieczysław (1903-1983) - twórczość ; Przyboś, Julian (1901-1970) - twórczość ; Baczyński, Krzysztof Kamil (1921-1944) - twórczość ; Białoszewski, Miron (1922-1983) - twórczość ; Iwaszkiewicz, Jarosław (1894-1980) - twórczość ; Dąbrowska, Maria (1889-1965) - twórczość ; Gombrowicz, Witold (1904-1969) - twórczość ; Andrzejewski, Jerzy (1909-1983) - twórczość ; Parnicki, Teodor (1908-1988) - twórczość ; Breza, Tadeusz (1905-1970) - twórczość ; Borowski, Tadeusz (1922-1951) - twórczość ; Lem, Stanisław (1921-2006) - twórczość ; Hłasko, Marek (1934-1969) - twórczość ; Żukrowski, Wojciech (1916-2000) - twórczość ; Witkiewicz Stanisław Ignacy - twórczość literacka - analiza ; Szaniawski, Jerzy (1886-1970) - twórczość ; Kruczkowski, Leon (1900-1962) - twórczość ; Korzeniowski, Józef (1797-1863) - twórczość ; Mann, Thomas (1875-1955) - twórczość ; Maâkovskij, Vladimir Vladimirovič (1893-1930) - twórczość ; Gor'kij, Maksim (1868-1936) - twórczość ; Brecht, Bertolt (1898-1956) - twórczość ; Camus, Albert (1913-1960) - twórczość ; Malraux, André (1901-1976) - twórczość ; Joyce, James (1882-1941) - twórczość ; "Ulisses" ; Faulkner, William (1897-1962) - twórczość ; Hemingway, Ernest (1899-1961) - twórczość ; Šolohov, Mihail Aleksandrovič (1905-1984) - twórczość ; Miłosz, Czesław (1911-2004) - twórczość ; Konwicki, Tadeusz (1926-2015) - twórczość
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 29877, 28968, 28967 (3 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again