Forma i typ
Artykuły
(2)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Autor
Chochór Urszula
(1)
Olszańska Anna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Gimnazjum specjalne
(1)
Nauczanie początkowe
(1)
Nauczanie zintegrowane
(1)
Szkoła Podstawowa nr 4 (Żywiec)
(1)
Teatr dziecięcy i młodzieżowy polski
(1)
Wychowanie regionalne
(1)
Żywiec
(1)
Temat: czas
2001-0
(1)
Temat: miejsce
Żywiec (woj. śląskie)
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
3 wyniki Filtruj
E-book
W koszyku
Praca stanowi próbę syntezy podstawowych zmian, jakie nastąpiły w produkcji żywca rzeźnego w Polsce w okresie powojennym. Badania dotyczyły rynku żywca wieprzowego, wołowego i drobiowego w Polsce oraz gospodarstw prowadzących chów zwierząt rzeźnych. Głównym celem pracy było określenie podstawowych kierunków zmian zachodzących na rynkach bydła, trzody chlewnej i drobiu na różnych etapach rozwoju agrobiznesu w Polsce.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej