Form of Work
Książki
(13)
Artykuły
(9)
Status
available
(13)
Branch
Wypożyczalnia
(13)
Author
Danek Wincenty (1907-1976)
(2)
Przybylska Jolanta
(2)
Trepiński Antoni
(2)
Barycz Henryk (1901-1994)
(1)
Bibliografia
(1)
Biernacki Andrzej (1931- )
(1)
Borowy Wacław (1890-1950)
(1)
Burkot Stanisław (1932- )
(1)
Chlebowski Bronisław (1846-1918)
(1)
Dąbrowolska Halina Maria (1897-1962)
(1)
Kopik Wiesława
(1)
Kulczycka-Saloni Janina (1912-1998)
(1)
Kulka B
(1)
Maślanka Julian (1930- )
(1)
Pietraszyk Katarzyna
(1)
Przewoska Halina
(1)
Sopoćko Konstanty (1903-1992)
(1)
Spasowicz Włodzimierz (1829-1906)
(1)
Starnawski Jerzy (1922-2012)
(1)
Szymanis Eligiusz
(1)
Warzenica Ewa
(1)
Warzenica-Zalwska E
(1)
Year
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(1)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(4)
1960 - 1969
(3)
Country
Poland
(22)
Language
Polish
(22)
Subject
Kraszewski, Józef Ignacy (1812-1887)
(22)
Pisarze polscy
(8)
Literatura polska
(7)
Biografie
(4)
Krasiński, Zygmunt (1812-1859)
(3)
Sienkiewicz, Henryk (1846-1916)
(3)
Kochanowski, Jan (1530-1584)
(2)
Mickiewicz, Adam (1798-1855)
(2)
Niemcewicz, Julian Ursyn (1758-1841)
(2)
Prus, Bolesław (1847-1912)
(2)
Słowacki, Juliusz (1809-1849)
(2)
Żeromski, Stefan (1864-1925)
(2)
"Balladyna"
(1)
"Dziady"
(1)
"Noc listopadowa"
(1)
"Stara baśń"
(1)
Bibliografia
(1)
Dygasiński, Adolf (1839-1902)
(1)
Film
(1)
Fredro, Aleksander (1793-1876)
(1)
Kitowicz, Jędrzej (1728-1804)
(1)
Kossak, Zofia (1889-1968)
(1)
Legendy i podania polskie
(1)
Listy polskie
(1)
Malczewski, Antoni (1793-1826)
(1)
Norwid, Cyprian Kamil (1821-1883)
(1)
Orzeszkowa, Eliza (1841-1910)
(1)
Orzeszkowa, Eliza (1841-1910). Dziurdziowie
(1)
Pasek, Jan Chryzostom (ca 1636-1701)
(1)
Polska
(1)
Potocki, Wacław (1621-1696)
(1)
Reymont, Władysław Stanisław (1867-1925)
(1)
Rostworowski, Karol Hubert (1877-1938)
(1)
Scenariusze zajęć dla szkół podstawowych
(1)
Szymonowic, Szymon (1558-1629)
(1)
Słowacki, Juliusz (1809-1849). Balladyna
(1)
Wyspiański, Stanisław (1869-1907)
(1)
Zapolska, Gabriela (1857-1921)
(1)
22 results Filter
No cover
Article
In basket
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5928 B (1 egz.)
No cover
Article
In basket
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 30654 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 4126 (1 egz.)
Book
In basket
Józef Ignacy Kraszewski / Wincenty Danek. - Warszawa : "Wiedza Powszechna", 1973. - 546,[2] s. : il.,portr. ; 17 cm.
(Profile)
Bibliogr.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 11608 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 2274 (1 egz.)
Book
In basket
Józef Ignacy Kraszewski / Antoni Trepiński. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1975. - 142,[2] s. : il.,portr. ; 17 cm.
(Małe Portrety Literackie)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 14891 (1 egz.)
No cover
Article
In basket
Poznajemy Kraszewskiego : opis projektu / Wiesława Kopik // BIBLIOTEKA W SZKOLE. - 2013, nr 5, s. 12-13.
Streszczenie: Projekt edukacyjny dla uczniów klas IV i V.
No cover
Article
In basket
Jak rodziła sie sympatia dla ksiąg / Jolanta Przybylska // BIBLIOTEKA - SZKOLNE CENTRUM INFORMACJI . - 2012, nr 4, s.4-8.
Streszczenie: Biografia Józefa Ignacego Kraszewskiego
No cover
Article
In basket
To i owo o Kraszewskim / Jolanta Przybylska // BIBLIOTEKA - SZKOLNE CENTRUM INFORMACJI . - 2012, nr 4, s.9-10.
Streszczenie: Twórczość Józefa Ignacego Kraszewskiego
Book
In basket
(Cracoviana. Seria II ISSN Ludzie i Wydarzenia.)
Zawiera również listy Józefa Kremera do J. I. Kraszewskiego. Indeks
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 20993 (1 egz.)
No cover
Article
In basket
Book
In basket
Od Kochanowskiego do Brzozowskiego / Bronisław Chlebowski. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1979. - 617, [3] s. : [1] k. portr : err. ; 21 cm.
(Biblioteka Filologii Polskiej. Seria B ISSN Literaturoznawstwo)
Bibliogr. podm. i przedm. B. Chlebowskiego. - Indeks.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 21007 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 38017 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 25945 (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteka Studiów Literackich)
Indeks
Juliusz Słowacki
Streszczenie: Mowa wypowiedziana przez Włodzimierza Spasowicza przy odsłonięciu pomnika w Miłosławiu (s.431-439)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 23705 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again