Form of Work
Książki
(25)
Artykuły
(4)
Publikacje informacyjne
(3)
Publikacje naukowe
(2)
Status
available
(25)
Branch
Wypożyczalnia
(25)
Author
Bibliografia
(6)
Czachowska Jadwiga (1922-2013)
(6)
Szałagan Alicja
(4)
Bartelski Lesław M (1920-2006)
(3)
Aleksandrowska Elżbieta (1928- )
(2)
Budzyk Kazimierz (1911-1964)
(2)
Loth Roman (1931-2019)
(2)
Banaś Bernardyna
(1)
Bartelski oprac Lesław M
(1)
Batora Katarzyna
(1)
Biblioteka Narodowa Instytut Bibliograficzny
(1)
Gomulicki Juliusz Wiktor
(1)
Instytut Wydawniczy "Pax"
(1)
Jaworska Karolina
(1)
Jęśko Jolanta
(1)
Klimaszewski Bolesław
(1)
Kochanowski Jan (1530-1584)
(1)
Korolko Mirosław (1935-2006)
(1)
Kądziela Jerzy (1927-1984)
(1)
Nieznanowski Stefan (1933- )
(1)
Nowak-Dłużewski Juliusz (1893-1972)
(1)
Nowakowska Ewa Regina
(1)
Pollak Roman oprac
(1)
Poradniki Bibliograficzne
(1)
Rajewicz Danuta
(1)
Szary Elżbieta
(1)
Szczepańska-Gołąbek Iwona
(1)
Wodniak Katarzyna (1969- )
(1)
Wyskiel Wojciech (1949-1989)
(1)
Zieliński Jan (1952- )
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
1990 - 1999
(6)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(9)
1960 - 1969
(8)
Time Period of Creation
2001-
(3)
1901-2000
(2)
1945-1989
(2)
Country
Poland
(29)
Language
Polish
(29)
Subject
Literatura polska
(22)
Pisarze polscy
(10)
Bibliografia
(7)
Biografie
(4)
Literaturoznawcy
(4)
Literaturoznawstwo
(4)
Bibliografia osobowa
(2)
Biblioteki naukowe
(2)
Muzea literatury
(2)
Polacy za granicą
(2)
Barok
(1)
Bibliografia specjalna
(1)
Bibliograficzna baza danych
(1)
Biografie indywidualne
(1)
Czasopismo dla kobiet
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Dygasiński, Adolf (1839-1902)
(1)
Dziecko
(1)
Filiologia polska
(1)
Interpretacja dzieła sztuki
(1)
Język polski
(1)
Kochanowski, Jan (1530-1584)
(1)
Kraków (woj. małopolskie ; okręg)
(1)
Krasicki, Ignacy (1735-1801)
(1)
Literatura a sztuka
(1)
Literatura dziecięca polska
(1)
Muzea
(1)
Niemcewicz, Julian Ursyn (1758-1841)
(1)
Norwid, Cyprian Kamil (1821-1883)
(1)
Nowak-Dłużewski, Juliusz (1893-1972)
(1)
Poezja polska
(1)
Polska Bibliografia Literacka
(1)
Rej, Mikołaj (1505-1569)
(1)
Sienkiewicz, Henryk (1846-1916)
(1)
Szymonowic, Szymon (1558-1629)
(1)
Słowacki, Juliusz
(1)
Słowniki biograficzne
(1)
Wojna 1939-1945 r.
(1)
Żeromski, Stefan (1864-1925)
(1)
Subject: work
Moja Przyjaciółka (czasopismo)
(1)
Subject: time
1901-2000
(5)
1801-1900
(1)
1918-1939
(1)
2001-
(1)
Subject: place
Polska
(1)
Genre/Form
Bibliografia
(7)
Literatura polska
(4)
Słownik biograficzny
(4)
Artykuł problemowy
(2)
Artykuł z pracy zbiorowej
(2)
Informator
(2)
Artykuł z czasopisma bibliotekarskiego
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Bibliografia osobowa
(1)
Słownik
(1)
Domain
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(5)
Literaturoznawstwo
(5)
Media i komunikacja społeczna
(1)
29 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 9369 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 4762 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Hasła ogólne i osobowe A-F
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 8140 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5927 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6377 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6624 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 11202 B, 10322 B (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 9368 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 16156 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 9838 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 13842 P (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 9366 P (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 15721 P (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 17650 P (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Przewodnik polonisty : bibliografie, słowniki, biblioteki, muzea literackie / Jadwiga Czachowska, Roman Loth. - Wydanie 2 uzupnione - Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1981 (Bydg : WSiP). - 750, [6] stron : errata ; 24 cm.
(Vademecum Polonisty)
Opracowano w Instytucie Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk.
Indeksy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 24117 P (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 7904 P (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5090 (1 egz.)
No cover
Article
In basket
Book
In basket
Leksykon polskiej literatury emigracyjnej / Jan Zieliński. - Wyd 2 popr. i poszerz. - Lublin : Fis; Unipress, 1990. - 159 s. : 8 s. tabl. ; 21 cm.
Bibliogr. przy hasłach. - Indeks.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 31580 P (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again