Form of Work
Książki
(4)
E-booki
(2)
IBUK Libra
(2)
Artykuły
(1)
Status
available
(4)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Author
Chrzanowska Paulina
(1)
Iwasiewicz Andrzej
(1)
Karaś Adam
(1)
Klimczak Inga
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta
(1)
Orlewski Jerzy
(1)
Paszek Zbigniew
(1)
Savage George
(1)
Sikora Tadeusz
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
1970 - 1979
(2)
1960 - 1969
(1)
Country
Poland
(7)
Language
Polish
(7)
Subject
Towaroznawstwo
(4)
Certyfikat jakości
(1)
Jakość
(1)
Przemysł
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Przemysł spożywczy
(1)
Zabawki
(1)
Żywność
(1)
7 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6294 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 39969 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 19465 (1 egz.)
Book
In basket
Dzieje cukru / Jerzy Orlewski. - Warszawa : "Książka i Wiedza", 1974. - 373,[3] s. : il.,portr.,mapy, bibliogr. ; 17 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 12389 (1 egz.)
E-book
In basket
Książka z zakresu współczesnej technologii przetwórstwa surowców na produkty akceptowalne przez konsumentów. Poświęcona zagadnieniu enzymatycznego brązowienia mętnego soku jabłkowego, prezentuje badania na temat możliwości wykorzystania na przykład ekstraktów z roślin czy innych soków do przedłużania trwałości mętnych soków jabłkowych w aspekcie ich barwy. Badania te wpisują się w nurt dotyczący roli naturalnych przeciwutleniaczy jako inhibitorów brązowienia enzymatycznego.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
E-book
In basket
Podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów kierunku towaroznawstwa, może być również użyteczny dla studentów innych kierunków studiów oraz dla słuchaczy studiów podyplomowych, zainteresowanych pogłębieniem swojej wiedzy w zakresie statystycznych metod analizy danych i monitorowania procesów. Rozdział 1 jest swego rodzaju repetytorium z rachunku prawdopodobieństwa i razem z rozdziałem 2, w którym zarysowano podstawowe problemy metodologii badań statystycznych, stanowi podstawę rozważań przedstawionych w dalszych częściach pracy. W rozdziale 3 omówiono podstawowe problemy i metody statystyki opisowej, a w kolejnych rozdziałach zagadnienia dotyczące statystyki matematycznej. Ostatni rozdział poświęcony jest analizie szeregów czasowych. W końcowej części pracy zamieszczono aneks zawierający tablice statystyczne.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again